Openingstijden terras kunnen afwijken

Sup huren voor op de Linge?

Dan ben je hier op de juiste pagina terecht gekomen. Wij bieden de perfecte gelegenheid om een unieke ervaring op het water te beleven. Wil je een SUP huren aan de Linge? Zoek niet verder! Bij ons kun je genieten van een ontspannen en actieve dag op het water, omringd door prachtige natuur. Reserveer hier je SUP en ontdek zelf wat de Linge te bieden heeft.

Start meteen op de linge

Lingelands ligt direct aan de idyllische rivier de Linge. Deze locatie biedt een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijke dag op het water. De Linge staat bekend om zijn kalme stroming en schilderachtige omgeving, waardoor het de ideale plek is voor zowel beginners als ervaren suppers.

 Onze SUP boards: 

 • Zijn geschikt voor iedereen
 • Beschikken over een paddle
 • Zijn ook ter plekke te huren

Sup huren op de Linge: onze tarieven

Ontdek onze betaalbare tarieven voor het huren van een SUP.  

SUP - eerste uur

€ 12,50

 • 2 uur € 20,-
 • 3 uur € 27,50
 • Extra uren € 7,50 per uur
 • Alleen of met vrienden
 • 7 dagen in de week / 10:00 tot 17:00 uur

Slecht weer? lees onze soepele voorwaarden

Liggen op SUP Alt tekst SUP huren Linge kom genieten en liggen op de Linge met één van onze SUP boards

Lekker actief ontspannen

Suppen, oftewel Stand Up Paddling, is de perfecte combinatie van actief bezig zijn en ontspanning. Het biedt een volledige lichaamstraining terwijl je geniet van de serene omgeving. Balans en coördinatie worden spelenderwijs verbeterd, terwijl je al peddelend de rivier verkent. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en tegelijkertijd je conditie op peil te houden. Bij Lingelands zorgen we ervoor dat iedereen, van jong tot oud, een onvergetelijke dag op het water beleeft. Reserveer hier je SUP en ervaar zelf hoe leuk en ontspannend suppen kan zijn.

Natuur van de Linge

De Linge kronkelt door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Tijdens het suppen kom je langs uitgestrekte weilanden, pittoreske dorpjes en groene oevers vol met flora en fauna. Je kunt genieten van de rust en stilte, onderbroken door het gezang van vogels en het ruisen van de bladeren. Suppen op de Linge geeft je de kans om echt tot rust te komen en de natuur van dichtbij te ervaren. 

Yoga op sup Alt tekst Tijdens het SUP huren kun je op de Linge ook aan Yoga doen
Ijsvolgels spotten lingelands sup huren voor op de linge

Wat ga je tegenkomen

 • Je gaat de mooiste watervogels spotten: nijlgans, kuifeend, bergeend en de grauwe gans.
 • Ontdek of je ook de steltvogels ziet: tureluur of lepelaar
 • Minder vogel fanaat: geniet dan van de serene wateren!

Beschikbaarheid van SUP Boards

Bij Lingelands hebben we 10 SUP boards beschikbaar voor verhuur. Dit betekent dat we zowel kleine als grotere groepen kunnen verwelkomen. Of je nu met je familie, vrienden of collega's komt, wij zorgen ervoor dat iedereen een board heeft en klaar is voor een dag vol plezier. Onze boards zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd om jouw veiligheid te garanderen. We geven je een korte instructie voordat je het water op gaat, zodat je met een gerust hart kunt suppen. Reserveer hier je SUP en verzeker jezelf van een geweldige dag op de Linge.

Reserveer vandaag nog je SUP

Wacht niet langer en plan jouw perfecte dag op het water. Bij Lingelands ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke SUP-ervaring op de Linge. Reserveer hier je SUP en ontdek de schoonheid van de Linge vanaf het water.