Openingstijden terras kunnen afwijken

Huur je SUP bij Lingelands

Stel het jezelf voor: Je staat op een SUP board, omringd door het landschap van de Linge, terwijl je over het kalme water peddelt. Waar je heerlijk tot rust komt van de stilte rondom de Linge. Of je nu al jaren op een SUP staat of er voor het eerst gebruik van gaat maken. De dag zal onvergetelijk worden.

Huur een SUP bij ons en ontdek de verborgen schatten van de Linge op een geheel nieuwe manier. Ervaar de rust, de natuur en de vrijheid die alleen suppen kan bieden. Reserveer hier je SUP en begin je avontuur vandaag nog!

Start meteen op de Linge 

Lingelands ligt direct aan de rivier de Linge. Uitstekend als uitvalbasis voor een heerlijke dag op het water! De Linge staat bekend om de kalme stroming en de prachtige omgeving. Het is hierom de ideale plek voor beginners en ervaren suppers.

SUP huren? Goed idee! Zeker als je een uurtje of langer wil ontspannen.
Je kunt bij Lingelands ook een SUP huren b

Onze SUP boards zijn: 

  • voor iedereen
  • ook als groep te huur
  • super stabiel
  • voor lange en korte trips

Suppen op de Linge: De Ultieme Combinatie van Inspanning en Ontspanning

Suppen, oftewel Stand Up Paddling, biedt de ideale balans tussen fysieke activiteit en pure ontspanning. Terwijl je de Linge peddelend verkent, werk je aan je balans en coördinatie, waardoor je een volledige lichaamstraining krijgt. Het rustige water en de serene omgeving helpen je te ontsnappen aan de dagelijkse drukte, waardoor je lichaam en geest tot rust komen.

Iedereen kan bij Lingelands een onvergetelijke dag op het water hebben. Vanuit onze locatie kun je gemakkelijk naar pittoreske dorpen zoals Kedichem, waar je kunt genieten van het groene landschap en de landelijke charme. Leerdam, bekend om zijn rijke glastraditie, biedt een unieke culturele stop tijdens je SUP-tocht. In Arkel kun je de historische sfeer opsnuiven en de vriendelijke inwoners ontmoeten. En als je de historische vestingstad Gorinchem nadert, word je verwelkomd door indrukwekkende stadswallen en prachtige oude gebouwen.

Houd je conditie op peil terwijl je geniet van de rust om je heen en de schoonheid van de natuur. Suppen op de Linge is een avontuur dat je niet wilt missen. Reserveer hier je SUP en ontdek zelf hoe leuk en ontspannend suppen kan zijn. Of je nu alleen komt, met vrienden of familie, bij Lingelands zorgen we voor een geweldige ervaring op het water. Start je avontuur vandaag nog en beleef de Linge op een geheel nieuwe manier!

Sup huren? Duidelijke tarieven:

Betaalbaar en korting als je langer gaat! 

SUP - eerste uur

€ 12,50

  • 2 uur € 20,-
  • 3 uur € 27,50
  • Extra uren € 7,50 per uur
  • Alleen of met vrienden
  • 7 dagen in de week / 10:00 tot 17:00 uur

Slecht weer? lees onze soepele voorwaarden

SUP huren – Arkel – 10 min

Ook als je in Arkel woont, kun je gerust een SUP bij ons huren. We liggen op slecht 10 minuten afstand en hebben enkele parkeerplekken. Voor de fiets hebben wij voldoende plekken beschikbaar.

Ontdek Arkel vanaf Lingelands

Kom je een SUP huren? Dan heb je de mogelijkheid om richting Arkel te suppen. Arkel is slechts een peddelafstand van Lingelands en biedt een unieke combinatie van historische gebouwen en pittoreske uitzichten. Terwijl je over de Linge glijdt, kun je genieten van de serene omgeving en de karakteristieke sfeer van dit gezellige dorp.

SUP huren – Kedichem – 0 min

Woon je in Kedichem? Dan zou in theorie lopend naar ons toe kunnen. Maar in de praktijk zal dit gemakkelijker op de fiets zijn.

Het dorp Kedichem

Kedichem, of Kekum in de volksmond, is het dorpje waar Lingelands zich in bevindt. Het dorp bestaat uit vele dijken waar je heerlijk over kunt fietsen. Daarnaast zijn er ook veel prachtige wandelpaden.

SUP huren – Leerdam – 10 min

Net als Arkel, is ook Leerdam slechts 10 minuten van ons vandaan. Dit is prima te doen, mocht je een keer ergens ander willen suppen. Je kunt bij ons de auto kwijt, maar iets verder zijn er ook parkeerplekken beschikbaar.

Ontdek Leerdam

Heb je voldoende tijd? Kijk dan of je kunt suppen naar Leerdam. Het biedt je de kans om de glasblazerij vanaf het water te bewonderen.

SUP huren – Gorinchem – 15 min

Ook als je uit Gorinchem komt, kan je bij ons een SUP huren. Waarom? We zitten slechts 15 min van Gorinchem vandaan en je kunt meteen de Linge op bij ons. Is wat anders dan de stad.

Ontdek Gorinchem

Ben je van plan om de hele dag te suppen? Dan kun je overwegen om richting Gorinchem te suppen. Het is een heel eind met de SUP, maar wel een erg leuke route.

 Handig: huur je sup vast vooruit! 

Natuurlijk ben je ook welkom als je ter plekke een SUP wil huren. Maar wil je zeker zijn van een SUP? Dan kun je ook een reservering vooruit maken. Zeker handig als je met meerdere een paar uurtjes wil suppen!