Openingstijden terras kunnen afwijken

Boot huren op de Linge

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende dag op het water of een boottocht door de prachtige natuur van de Linge. Wij hebben een boot voor jou. 

Boot huren? Dan vaar je bij ons goed

Wat wil je als je een dag gaat varen? Een boot die heel blijft en lang mee kan. Onze boten zijn luxe en kunnen tot wel 8 uur varen.

De boten van Lingelands: 

  • Zijn kwaliteitssloepen
  • Bieden de mogelijkheid om tot 8 uur varen
  • Zijn schoon en modern
  • Beschikken over een zwemtrap en zonnescherm
  • Varen geruisloos door de elektromotor

 Richt je boot in zoals je wil: 

sloepverhuur de linge kedichem lingelands

1. De ruime GROEP rondzit

Alleen de kussens voor een ruime rondzit. Voor max. 8 tot 10 personen

sloepverhuur de linge kedichem lingelands

2. De IN JE COMFORTZONE ZIT

Met kussens en tafeltje voor meer gemak en comfort

sloepverhuur de linge kedichem lingelands

3. De Long Lazy laydown zit

Met kussens en zonnebed voor gezinnen of zonnebaders

Bootverhuur Linge: de tarieven

Ontdek onze betaalbare tarieven voor het huren van een boot en plan jouw perfecte dag op de Linge zonder je zorgen te maken over de kosten.

Elektrische sloep

vanaf € 50,-

Dag vanaf € 175,-

Dagdeel van 7 uur

ochtend vanaf € 50,-

Dagdeel van 2,5 uur

Middag vanaf € 125,-

Dagdeel van 4 uur

Borg € 150,-

De sloep is naar wens in te richten

7 dagen per week / Dagdelen zijn flexibel

Bij slecht weer kunt u de boeking kosteloos verplaatsen.

Lees onze annuleringsvoorwaarden

Kom bij Lingelands je boot huren als je de Linge wil ontdekken

De natuur van de linge

De Linge, een van de langste rivieren in Nederland, slingert zich door het prachtige landschap van Gelderland en Zuid-Holland. Met zijn rustige stroming en weelderige groene oevers biedt de Linge een ideale setting voor een dagje uit in de natuur. En dat vanaf het water. 

Ontdek de linge als gezinsuitje

Gezinsuitje? Overweeg dan eens om een boot te huren op de Linge! Een boot huren biedt niet alleen een unieke manier om de prachtige omgeving van de Linge te verkennen, maar het is ook een geweldige gelegenheid om samen plezier te hebben en te genieten van elkaars gezelschap. 

Huur je boot voor op de Linge bij ons. De perfecte plek om je gezinsuitje te starten.

Botenverhuur van lingelands

Ben je van plan om bij ons een boot te huren? Dan kun je meteen de prachtige Linge op, vrijwel in het hart ervan. Dit is een uitstekend beginpunt om de rivier te verkennen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het bepalen van een route, want wij bieden drie vooraf samengestelde routes aan!

Voorbeeld route: Arkel

Een dagdeel van 2,5 uur heen en weer biedt een perfecte gelegenheid om een ontspannende ochtendtocht te maken. Zodra je met onze sloep de haven uit vaart, sla je direct rechtsaf en betreed je een betoverende wereld van natuurlijke pracht aan beide zijden van de Linge.

Deze route omvat adembenemende landschappen, met aan weerszijden uitgestrekte grienden en rietland die een prachtig panorama creëren. Grotendeels gevrijwaard van bebouwing, biedt de route een oase van ongerepte natuur, waar serene rust en stilte overheersen. Terwijl je rustig voortglijdt over het kalme water, kun je je laten betoveren door de ongerepte schoonheid van de omgeving, met weelderige begroeiing die zich uitstrekt tot aan de horizon.

Of je nu alleen bent, met vrienden of met familie, deze ochtendtocht biedt een onvergetelijke reis door een van de meest schilderachtige gebieden van Nederland. Laat je betoveren door de natuurlijke pracht van de Linge terwijl je geniet van een ochtend vol ontdekking en verwondering.

Meer dan alleen bootverhuur op de Linge

Wist je dat wij ook SUP’s verhuren? Hiervan hebben wij er 10 beschikbaar. Ideaal als je met een groep wat wil doen. Of natuurlijk lekker een stuk alleen wil suppen.

Klaar om de prachtige Linge per boot te ontdekken? 

Als je vandaag nog een boot bij ons huurt, kun je direct je plekje reserveren. Dit is vooral handig als je met een grote groep een dagje uit plant, aangezien agenda's vaak overvol zijn. Door vooraf te reserveren, ben je verzekerd van een ontspannen en zorgeloos uitje op de Linge. Bovendien kunnen we bij reservering ook eventuele speciale wensen voor je groep bespreken, zodat alles tot in de puntjes geregeld is voor een onvergetelijke dag op het water.